Жури оценител на стартъпи заедно с Лари Бийл и Launchub

Бях поканен като инвеститор и председател на ББФ и ББФ Ангелски Клуб да съм част от оценителите на представените проекти за завършването на магистърска програма по предприемачество с ментори от Силициевата долина.

Всички студенти се представиха достойно и изпълнени с желание да се развиват. Подкрепихме ги и разгледахме всичките им проекти и към най-бележитите проявихме интерес за инвестиция.

Варна винаги е била пазител на традициите в образованието. Нашите университети за пореден път показаха европейското си ниво, включвайки в себе си магистърски програми със световно известни лектори. Радвам се, че мостът между бизнеса и университетите не е прекъснат.

Присъствах във Варненски свободен университет на модула от магистърска програма по предприемачество с ментори от Силициевата долина. Програмата развива предприемачеството във Варна и допринася за положителния ѝ имидж.

Отправих благодарности към Варненски Свободен университет за ползотворния разговор. Срещи като тази ме вдъхновяват да работя за развитието на Варна.